بلک فرایدی در همه جای دنیا یک مفهوم شناخته شده است. اولین جمعه بعد از مراسم روز شکرگزاری در آمریکا که آغاز فصل خریدهای کریسمسی را نشان می دهد. در ایران بازیگران اصلی مارکت اینترنتی مثل دیجی کالا، اسنپ مارکت و ... نیز تخفیفات باورنکردنی خودشان را عرضه کردند. این تخفیف چند حالت داشتند که با هم بررسی می کنیم:
- حالت اول این بود که قیمت با دلار 70 یا 71 هزار تومانی نمایش داده می شد و برای اجناس باقی مانده در انبار از زمان مثلا دلار 65 تومانی ، قیمت ویژه ای در نظر گرفته شده بود و روی قیمت با دلار 71 تومانی که برای آینده نزدیک است خط کشیده شده بود.
- حالت دوم این بود که قیمت یک جنس مثلا ریش تراش فلان مدل ضربدر 3 شده بود ، و با تخفیف 1.5 برابر قیمت واقعی در اسنپ مارکت! قیمت گذاری شده بود. در حالیکه رقیب اینترنتی اسنپ ، مثلا دیجی کالا، همین کالا را با قیمت معمولی و مثلا هزار تومان تخفیف قرارداده بود.
- حالت سوم ، قیمت گذاری محصولات به قیمت فروش عمده برای نمایندگی ها بود که برای برندهای لباس و کفش صادق بود. مثلا اگر شما در نمایندگی یک تیشرت را با قیمت OverPriced حدود 1 میلیون تومان تهیه می کردید حالا می توانستید از سایت اصلی برند با قیمت 200 هزار تومان تیشرت را تهیه کنید که در همین حالت نیز احتمالاسود خوبی نصیب آن برند می شود. برای اینکه قیمت تمام شده البسه و کفش دستتان بیاید در یوتیوب دنبال مستندهای تولیدی های لباس جنوب شرقی آسیا بگردید.
این سه حالتی که در بالا مطرح کردم، انواع حالاتی بود که در بلک فرایدی برای فروش به شما تبلیغ شد و احتمالا همه ما در یک نقطه ای به دام یکی از این حالات افتادیم، من سعی کردم در دام حالت سوم بیفتم ، حداقل یک جنس را به قیمت توزیع کننده اولیه تهیه کنم.
البته در کشوری که پایداری قیمت ارز وجود ندارد و ارزش پول ملی هر دقیقه یک چیز است و همیشه رو به نزول است توقع بیشتری نباید داشت ، اگر در کشور پایداری ارزش پول ملی بود شاید این بلک فرایدی ها لذت بهتری داشت.
موفق باشید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر