۱۴۰۳ دی ۷, جمعه

فضاپیمای پارکر موفق شد و با زمین ارتباط برقرار کرد

 پژوهشگر خورشیدی پارکر از برخورد فوق‌العاده نزدیک خود با خورشید جان سالم به در برد و چند روز پس از گذر داغ خود، ارتباط با تیم عملیات مأموریت را از سر گرفت.



کاوشگر خورشیدی ناسا درست قبل از نیمه‌شب پنجشنبه یک سیگنال بازگشتی به زمین ارسال کرد که نشان‌دهنده سلامت فضاپیما و عملکرد عادی آن بود، همان‌طور که آژانس فضایی در یک به‌روزرسانی وبلاگ اعلام کرد. پژوهشگر خورشیدی پارکر در نزدیک‌ترین گذر خود در روز سه‌شنبه، در سکوت ارتباطی قرار گرفت؛ یک خاموشی ارتباطی پیش‌بینی‌شده که باعث شد تیم عملیات مأموریت نتواند متوجه شود آیا فضاپیما موفق به انجام این کار جسورانه در شب کریسمس شده است یا نه.

اکنون تیم می‌تواند با آرامش بدانند که سخت‌ترین مأموریت این پژوهشگر موفقیت‌آمیز بوده است. در نزدیک‌ترین فاصله، پژوهشگر خورشیدی پارکر فقط ۳.۸ میلیون مایل (۶.۱ میلیون کیلومتر) از سطح خورشید فاصله داشت. در این فاصله، این کاوشگر رکورد خود را برای نزدیک‌ترین فاصله به خورشید توسط یک فضاپیما شکست. برای مقایسه، زمین ۹۳ میلیون مایل (۱۴۹ میلیون کیلومتر) از خورشید فاصله دارد—تقریباً ۲۵ برابر دورتر از فاصله‌ای که پارکر در روز سه‌شنبه از خورشید داشت.

در نزدیک‌ترین فاصله، این فضاپیما با سرعت بی‌سابقه ۴۳۰,۰۰۰ مایل در ساعت (۶۹۲,۰۰۰ کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کرد، که آن را به سریع‌ترین شیء ساخته دست بشر تبدیل می‌کند. در طی نزدیک‌ترین گذر به این کره سوزان پلاسما، این کاوشگر دمای حدود ۱۸۰۰ درجه فارنهایت (۹۸۲.۲ درجه سانتیگراد) را تحمل کرد. به دلیل نزدیکی فوق‌العاده پارکر به خورشید، این فضاپیما به یک سپر حرارتی فوق‌العاده ضخیم نیاز دارد تا در برابر دماهای بسیار بالا مقاومت کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Post Top Ad

Your Ad Spot