کروم OS از زمان معرفی همیشه یک سیستم عامل عجیب بوده است، یک سیستم عامل مبتنی بر کلاود که البته برای یک استراتژی مهمی طراحی شده است که در ادامه مطرح می کنیم.
اینکه سیستم عامل کروم ، مبتنی بر کلاود باشد باعث می شود که به سخت افزار کمی نیازمند باشد و همین مسئله قیمت تمام شده دیوایس های کرومی را کاهش می دهد پس گوگل می تواند با سرمایه گذاری کوچکی ، سخت افزارهای حاوی کروم را طراحی و بسازد.
استراتژی مهم گوگل در طراحی این کروم بوک ها ( دستگاه های دارای سیستم عامل کروم ) این است که باعث دسترسی راحتتر به خدمات گوگل می شوند. گوگل با اهدای کروم بوک ها به مدارس و تشویق آنها به تهیه کروم بوک ها ، باعث می شود که نسل جدیدی که در مدارس آمریکا تربیت می شوند همگی یک آدرس جیمیل داشته باشند ! برای مدیریت دیوایس های کروم بوکی ، پنل مدیریت حرفه ای و رایگانی نیز تهیه کرده است.
حالا اگر شما بخواهید کروم OS را تجربه کنید پیشنهاد می کنم از پروژه های زیر استفاده کنید. اولین پروژه مربوط به خود گوگل است که Google Chrome Flex نامیده می شود. یک سری دیوایس را که تاییدیه گوگل دارد را در سایت خود لیست کرده که اگر شما یکی از این دیوایس ها را داشته باشید می توانید سیستم عامل کروم را روی آن نصب کنید.
https://chromeos.google/intl/en_uk/products/chromeos-flex
اگر بخواهید کمی حرفه ای تر کار کنید ، بایستی یک سیستم عامل مبتنی بر کروم را پیدا کنید که هسته لینوکس را داشته باشد تا بتوانید روی آن نرم افزارهای کاربردی دنیای لینوکس را نصب کنید ، همچنین قابلیت نصب و راه اندازی اپ های اندروید را نیز داشته باشد. این گزینه خیلی جذاب تر است. نام این سیستم عامل FydeOS است که از سایت زیر امکان دانلود آن را دارید. این سیستم عامل همه خوبی های کروم را دارد ولی امکان لاگین با اکانت محلی را ساپورت می کند همچنین روی آن می توانید نرم افزار های لینوکسی را براحتی نصب کنید و دنیای اندروید را نیز داشته باشید.
بنظرم برای کاربری روزمره ، حتی یک کاربری حرفه ای نسخه ای که FydeOS نام دارد بهتر است و چون نیازی به اکانت گوگل ندارد و با دیتای محلی روی دستگاه شما مشکلی ندارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر