در راستای پست قبلی که سعی داریم به صورت جامع موارد مربوط به سئو در وردپرس را پوشش بدیم ، می توانید قسمت دوم را در ادامه مطالعه نمایید.
پست اول : https://www.1itnevis.com/2024/12/wordpress-seo.html
سئو عناوین به کمک هوش مصنوعی
یکی از مراحل مهم در سئوی وردپرس بهینهسازی عناوین سئو و توضیحات متا است. تگهای عنوان سئو و توضیحات متا عناصر حیاتی سئو هستند، زیرا اولین عناصری از صفحه وب شما هستند که کاربران در نتایج موتور جستجو (SERPs) با آنها تعامل دارند.
آموزش سئوی وردپرس ما بدون نشان دادن نحوه بهینهسازی این موارد کامل نخواهد بود.
قسمت جذاب این است که ما به شما نشان خواهیم داد چگونه با استفاده از هوش مصنوعی، در زمان و تلاش صرفهجویی کنید و عناوین و توضیحات متا سئوی خود را بهینه کنید. اگر از کاربران AIOSEO هستید، میتوانید با استفاده از AI Title/Description Generator، به طور خودکار عناوین و توضیحات متای سئو تولید کنید.
این ابزار قدرتمند تگهای عنوان سئو و توضیحات متا را از محتوای شما تولید میکند و ۵ پیشنهاد ارائه میدهد. همه این کارها تنها با یک کلیک انجام میشود، و بهترین بخش این است که تمامی پیشنهادها با اصول سئو سازگار هستند!
بهبود سئوی نویسنده برای ارتقای E-E-A-T
گام بعدی در بهینهسازی سئوی وردپرس شما، رعایت استانداردهای محتوای E-E-A-T گوگل است.
E-E-A-T مخفف تخصص (Expertise)، تجربه (Experience)، اعتبار (Authoritativeness) و قابلیت اطمینان (Trustworthiness) است. این معیارها مجموعهای از دستورالعملهایی هستند که گوگل برای ارزیابی کیفیت محتوای وب به کار میبرد. این اصول برای تمام محتوای وب اعمال میشوند اما برای صفحات مرتبط با مسائل مالی و بهداشتی، که به آنها صفحات یا سایتهای YMYL (Your Money, Your Life) گفته میشود، اهمیت بیشتری دارند.
اجرای دستورالعملهای کیفیت محتوای E-E-A-T گوگل با افزونهای مانند AIOSEO و به لطف ماژول انقلابی Author SEO بسیار آسانتر است.
با فعال سازی این ماژول ، اطلاعات اساسی و مهمی درباره خودتان در پست ها اضافه می شود.
شما می توانید تخصصهای خودتان را نیز به صورت سرفصل اضافه کنید.
این اطلاعات به تخصص و تجربه شما در حوزهتان اشاره دارد و همچنین اعتبار و قابلیت اطمینان شما را افزایش میدهد. به این ترتیب، E-E-A-T را مستقیماً در بخش بیوگرافی نویسنده خود نشان میدهید.
نکته جالب اینجاست که اطلاعاتی که در بخش Author SEO وارد میکنید، به صورت نشانهگذاری JSON Schema خروجی داده میشود. این امر باعث میشود موتورهای جستجو به راحتی متوجه شوند که شما در زمینه موضوع مورد نظر صلاحیت دارید. نتیجه این است که در جستجوهای مرتبط با کلمات کلیدی خود رتبه بالاتری کسب میکنید.
سئوی تصاویر را فراموش نکنید
یکی از مراحل اغلب نادیده گرفتهشده در سئوی وردپرس، سئوی تصاویر است. این فرآیند بهینهسازی تصاویر به گونهای است که به بهبود رتبهبندی جستجو کمک کند.
تصاویر روش فوقالعادهای برای افزایش تعامل کاربران هستند، زیرا نوعی "شیرینی بصری" به محتوای شما اضافه میکنند. با این حال، اگر تصاویر به درستی مدیریت نشوند، میتوانند منابع سرور را تحت تأثیر قرار داده و سرعت سایت شما را کاهش دهند. به همین دلیل، ما این موضوع را در آموزشهای سئوی وردپرس خود گنجاندهایم.
یکی از بهترین روشها برای مدیریت تصاویر، فشردهسازی آنها است. ابزارهای فشردهسازی تصویر به شما کمک میکنند اندازه فایلهای تصویر را بدون کاهش کیفیت کاهش دهید، و این کار اطمینان حاصل میکند که تصاویر شما با سرعت بالا بارگذاری میشوند.
علاوه بر فشردهسازی تصاویر، باید عناوین، متن جایگزین (alt text) و زیرنویسها (captions) را به تصاویر خود اضافه کنید.
متن جایگزین (Alt Text):
متن جایگزین به موتورهای جستجو کمک میکند تا متوجه شوند تصویر شما درباره چیست. همچنین، به کاربران با نیازهای دسترسی که از ابزارهای صفحهخوان استفاده میکنند کمک میکند بفهمند تصویر شما چه چیزی را توضیح میدهد. از طرفی، زیرنویسها (Captions) که در صفحه قابل مشاهده هستند، اطلاعات بیشتری درباره تصویر به خوانندگان ارائه میدهند. هر دو عنصر به شما کمک میکنند تا برای جستجوی تصاویر نیز بهینهسازی کنید.
بهینهسازی صفحه اصلی
صفحه اصلی (Homepage) صفحه اصلی یا صفحه ورودی وبسایت شماست. این صفحه معمولاً اولین صفحهای است که بازدیدکنندگان هنگام ورود به دامنه وبسایت شما یا کلیک روی لینک آن مشاهده میکنند. صفحه اصلی بهعنوان مقدمهای برای سایت عمل کرده و نمای کلی از محتوای سایت و هدف آن ارائه میدهد.
به همین دلیل، صفحه اصلی یکی از مهمترین صفحات فرود شماست. بهینهسازی این صفحه برای رتبهبندی و تبدیل بازدیدکنندگان ضروری است.
چند نکته برای بهینهسازی صفحه اصلی:
- تنظیم نمایش صفحه اصلی و تنظیمات سئو
- شناسایی کلمات کلیدی مرتبط برای صفحه اصلی
- لینک دادن داخلی به صفحه اصلی
- اجرای ناوبری مناسب
اطمینان از ایندکس شدن صفحات شما
پس از تکمیل وظایف سئوی داخلی و انتشار محتوای خود، مرحله بعدی در آموزش سئوی وردپرس این است که مطمئن شوید موتورهای جستجو صفحات و پستهای شما را ایندکس کردهاند.
اطلاعات عمومی درباره ایندکس شدن:
ایندکس شدن به فرآیندی اشاره دارد که موتورهای جستجو برای ذخیره اطلاعات صفحات وب استفاده میکنند. این اطلاعات در پایگاه داده موتور جستجو، که به آن ایندکس میگویند، ذخیره میشوند. وقتی محتوای شما ایندکس میشود، موتورهای جستجو میتوانند آن را برای نمایش در نتایج جستجوی مرتبط به راحتی بازیابی کنند.
اگر وبسایت شما در ایندکس گوگل قرار نگیرد، محتوای شما در جستجوهای مرتبط نمایش داده نمیشود. به همین دلیل، اطمینان از ایندکس شدن سایت شما حیاتی است.
خوشبختانه، میتوانید وضعیت ایندکس پستهای خود را مستقیماً در داشبورد وردپرس خود با استفاده از ویژگی Index Status در AIOSEO بررسی کنید.
اجرای بررسیهای سئو (SEO Audits)
بررسیهای سئو یکی از مراحل اساسی در هر کمپین سئو هستند. این گام نهایی به شما کمک میکند تا مطمئن شوید که اهداف سئوی شما محقق شدهاند. به همین دلیل، اجرای بررسیهای سئو در این آموزش سئوی وردپرس گنجانده شده است.
بررسی سئو چیست؟
بررسی سئو تجزیه و تحلیل جامع و ارزیابی عملکرد سایت شما و دیده شدن آن در نتایج موتورهای جستجو است. این فرآیند شامل بررسی عوامل مختلف داخلی (on-page)، خارجی (off-page) و فنی است که بر توانایی سایت شما در رتبهبندی بالا در موتورهای جستجو تأثیر میگذارند.
هدف اصلی بررسی سئو:
- شناسایی حوزههای قابل بهبود برای افزایش رتبه و ترافیک
- کشف مشکلاتی که ممکن است مانع از دیده شدن سایت شما در موتورهای جستجو و کاهش ترافیک ارگانیک شوند
مزایای انجام بررسی سئو:
- آشکار کردن فرصتهایی برای بهینهسازی سایت و محتوای شما
- بهبود رتبهبندی جستجو
- افزایش ترافیک ارگانیک
- هدایت تبدیلها و درآمد بیشتر
انواع دیگر بررسیهای سئو
- بررسی سئو محلی (Local SEO Audit): اگر کسبوکار شما به یک جامعه خاص خدمات ارائه میدهد، انجام بررسی سئو محلی میتواند مفید باشد.
- تحلیل رقبا: اجرای تحلیل رقابتی به شما کمک میکند استراتژی سئوی رقبا را بررسی کنید. این کار همچنین میتواند به شما در شناسایی و استفاده از کلمات کلیدی رقبا کمک کند.
اجرای یک بررسی سئوی جامع به شما این امکان را میدهد که سایت خود را بهبود دهید، محتوای خود را بهینهسازی کنید و عملکرد خود را در جستجوهای مرتبط ارتقا دهید.
این مواردی که در قسمت اول و دوم آموزش جامع سئو مطرح شد برای سطح مقدماتی است. در قسمت سوم به بعد سطح متوسط را ادامه خواهیم داد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر