مجمع جهانی اقتصاد، نظرسنجی ششماهه خود را درباره انتظارات کارفرمایان سراسر جهان از آینده کسبوکارهایشان منتشر کرد و بخش عمدهای از توجهات به هوش مصنوعی تولیدی (Generative AI) معطوف شده است. در حالی که اکثریت کارفرمایان (۷۷٪) انتظار دارند که به آموزش کارکنان فعلی خود برای کار با هوش مصنوعی کمک کنند، ۴۱٪ اعلام کردهاند که با افزایش اتوماسیون وظایف شغلی توسط هوش مصنوعی، احتمالاً تعداد کارکنان خود را کاهش خواهند داد.
این نظرسنجی شامل ۱۰۰۰ کارفرما از سراسر جهان است که بیش از ۱۴ میلیون کارگر در ۲۲ خوشه صنعتی مختلف را پوشش میدهد. بر اساس این گزارش جدید، یکی از مشکلات بزرگ که از این نظرسنجی نمایان شده، این است که کارفرمایان معتقدند بسیاری از کارکنانشان با پیشرفت فناوری، مهارتهای لازم برای انجام وظایف شغلی خود را ندارند.
بر اساس این گزارش، «هوش مصنوعی و دادههای بزرگ در صدر فهرست مهارتهای با رشد سریع قرار دارند و به دنبال آن شبکهها و امنیت سایبری و همچنین سواد فناوری بهطور نزدیکی قرار میگیرند. در کنار این مهارتهای مرتبط با فناوری، تفکر خلاق، انعطافپذیری، تابآوری و چابکی، همراه با کنجکاوی و یادگیری مادامالعمر نیز انتظار میرود که در دوره ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ به اهمیت خود ادامه دهند.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر