وزارت علوم گفته برای اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه بتوانند صبح تا شب ، علم تولید کنند ، نیازمند این هستیم که یوتیوب برای این بخش از جامعه از فیلترخارج شود. به نظر شما یوتیوب فقط جنبه آموزشی دارد یا می تواند یک منبع A+ در زمینه محتویات سرگرم کننده باشد ؟
چندی پیش کانال یوتیوب MKBHD ، شبکه های اجتماعی را دسته بندی و کلاس بندی کرد ، هدف از این دسته بندی این بود که مشخص کند که کدام شبکه اجتماعی محتوای ارزشمندتری دارد. یوتیوب را به عنوان یک شبکه اجتماعی رده بالا انتخاب کرد که هم محتوای خوبی برای سرگرم شدن دارد و محتواهای آموزشی هم بی شمار در آن وجود دارد.
به نظر شخصی خودم، یوتیوب برای سرگرمی بسیار ابزار مهم تری است تا سایر شبکه های اجتماعی که پر از اطلاعات انحرافی و اطلاعات اشتباه هستند. شاید اینستاگرام و کانال های تلگرامی جزو پایین ترین رده محتوایی قرار دارند. همچنین در ادامه نظر شخصی اینکه یوتیوب ، بدون فیلتر در اختیار جامعه باشد می تواند درک کلی جامعه و فرهنگ کلی را بهبود و بروز رسانی کند و خیلی از شبکه خانگی ، ماهواره و تلویزیون های ملی بهتر است.
گویا قرار است در دانشگاه ، همانند آنچه در یک سری نقاط کره شمالی برقرار است ( جهت دسترسی به اینترنت البته ) ، دسترسی به یوتیوب برقرار شود. حالا اینکه آیا این یوتیوب و دسترسی به آن به چه نحوی باشد خودش جای بحث دارد ، چرا که برای تجربه شخصی سازی شده بهتر است که در اکانت گوگل لاگین باشید ولی در یک مکان عمومی ، احتمالا الگوریتم های یوتیوب کاربری نباشد خصوصا اینکه احتمالا سرورهای یوتیوب تعجب بکنند که کسی با ip ایران می خواهد سایت را باز کند!
در کنار این صحبت ها مگر پزشکیان درباره اینترنت طبقاتی نگفت که با آن مخالف است؟ چرا هرچه جلو تر می رویم ، کشور در بخش های مختلف بیشتر به دره سقوط می کند! یعنی هر آنچه که درباره اش نظری مثبت داده شده بود الان در بدترین وضع قرار دارد.
اینترنت گران و نامتناسب با درآمدها ، در کنار فیلترینگ ، چیزی جز نفرت از مسئولین، خروجی دیگری ندارد. به امید اینترنت پایدار، پرسرعت و متناسب با درآمد کلی جامعه ، تا همه افراد جامعه بتوانند به محتوای با کیفیت دسترسی داشته باشند تا در همه بخش های زندگی ، از رانندگی گرفته تا امور ساده ، جهش فرهنگی رو به بالا را شاهد باشیم.
موفق باشید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر