سیستم ترمز اضطراری خودکار در آمریکا اجباری می شود

بهروز فیض
توسط:
0

 دولت بایدن از تولیدکنندگان خودرو می‌خواهد که وسایل نقلیه خود را به سیستم‌های ترمز اضطراری جدید و پیشرفته‌تری مجهز کنند که می‌توانند از بروز تصادفات جلوگیری کرده و جان افراد را نجات دهند. اما تولیدکنندگان خودرو چندان تمایلی به این موضوع ندارند. به همین دلیل، یک گروه لابی‌گری که نماینده بزرگ‌ترین نام‌های صنعت خودروسازی است، برای جلوگیری از اجرای این قانون جدید، به دادگاه شکایت کرده است.



اتحادیه نوآوری خودرو (Alliance of Automotive Innovation) که نماینده شرکت‌هایی مانند فورد، جنرال موتورز، هیوندای، تویوتا و فولکس‌واگن است، در دادگاه تجدیدنظر حوزه کلمبیا (D.C. Circuit) شکایتی را به منظور لغو قوانین جدید ترمز اضطراری که توسط اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) تصویب شده و قرار است از سال ۲۰۲۹ اجرایی شود، ثبت کرده است.


اما این قانون دقیقاً چیست که به نظر می‌رسد این شرکت‌ها حتی با وجود چهار سال فرصت، قادر به رعایت آن نیستند؟


در سال گذشته، وزارت حمل‌ونقل ایالات متحده یک استاندارد جدید ایمنی وسایل نقلیه موتوری فدرال را نهایی کرد که بر اساس آن، تمام وسایل نقلیه سبک از جمله خودروهای سواری، شاسی‌بلندها و وانت‌ها ملزم به نصب سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار می‌شوند. این سیستم‌ها باید قادر باشند تا در سرعت‌های حداکثر ۶۲ مایل بر ساعت (حدود ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت)، خودرو را متوقف کرده و از برخورد با وسایل نقلیه جلویی جلوگیری کنند. همچنین این سیستم‌ها باید بتوانند در سرعت‌های حداکثر ۹۰ مایل بر ساعت (حدود ۱۴۵ کیلومتر بر ساعت) در صورت وقوع قریب‌الوقوع یک تصادف با وسیله نقلیه جلویی، و در سرعت‌های حداکثر ۴۵ مایل بر ساعت (حدود ۷۲ کیلومتر بر ساعت) در صورت تشخیص حضور عابر پیاده، به طور خودکار ترمز کنند. علاوه بر این، سیستم‌ها باید قادر به تشخیص عابران پیاده در هر دو شرایط روز و شب باشند.


هنگامی که قوانین جدید پیشنهاد شد، خودروسازان اعتراض کردند و درخواست‌هایی را ارائه دادند که از اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) خواستار تجدیدنظر در این قوانین شدند. آنها استدلال کردند که فناوری فعلی موجود قادر به برآورده کردن استانداردهای تعیین‌شده توسط این سازمان نیست. (این گروه از خودروسازان قبلاً از ترامپ نیز خواسته بودند که این قوانین را لغو کند.) با این حال، NHTSA در برابر این درخواست‌ها تسلیم نشد و اساساً استدلال کرد که هدف آنها وادار کردن صنعت به توسعه و استفاده از فناوری‌هایی است که بتوانند این الزامات جدید را برآورده کنند.

برچسب :

ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)