سعی کنیم اینستاگرام را مدیریت کنیم

بهروز فیض
توسط:
0

 قبلا در این باره صحبت کردیم که شبکه های اجتماعی به خودی خود دارای رتبه بندی هستند ، یک سری از شبکه های اجتماعی جزو آنهایی هستند که محتوای فاخر دارند و یک سری هستند که برای سرگرمی طراحی شدند و معمولا در آنها محتوای خوب و با کیفیت پیدا نمی شود. 



اینستاگرام در این رده بندی جزو دسته سرگرمی قرار میگیرد ولی این روزها بایستی یک رده جدیدی به دسته بندی سوشال مدیا اضافه کنیم که شامل سوشال مدیای سمی شود. اینستاگرام خصوصا در زبان فارسی ، محتوایی کاملا بی ارزش را در اکثر مواقع به خورد شما می دهد. هرچه محتوا سطحی تر و مخاطب سحطی تر باشد الگوریتم اینستاگرام آن را بیشتر دوست دارد و بیشتر و بیشتر پروموت روی آن محتوا صورت میگیرد. 

اینکه چرا به اینجا رسیده ایم جای بحث دارد ولی دلیل عمده آن این است که در زندگی ماشینی وقتی برای شادی و ایجاد محیط دلچسب نمانده است و همه دچار مشکلات و دغدغه های مختلف هستیم از همین رو ، امثال اینستاگرام و تیک تاک می توانند بدون هیچ مقدمه ای حال ما را خوب کنند ، دقیقا مانند یک ماده اعتیاد آور . ولی این موضوع در دراز مدت تاثیرات منفی می گذارد، اینکه شما بدون مقدمه در کمتر از چند دقیقه یک حس خودتان را ارضا می کنید باعث می شود که در سایر امورات زندگی از کار گرفته تا انجام یک وظیفه شخصی دچار مشکلی خاص شوید. این مشکل این است که برای همه کارها می خواهید همان وقتی را بگذارید که اینستاگرام برای شما می گذارد. 

چاره راه چیست؟ در این دوره زمانه شلوغ پلوغ هم می توان وقت برای پیدا کردن محتوای خوب گذاشت. سعی کنیم از محدوده اینستاگرام خارج شویم، همانند خیلی از مردم دنیا از مرورگر اینترنت بیشتر استفاده کنیم ، عبارت وبگردی را زنده کنیم ، چند منبع محتوایی جالب برای ساعات مختلف روز برای خود پیدا کنیم و آنها را مطالعه کنیم. همین موضوع باعث می شود که دیدگاه ما کم کم به زندگی متفاوت شود.

باید سعی کنیم منبع دانش را تغییر بدیم، سعی کنیم محتوا را از منابع اینترنتی مختلف پیدا کنیم، یک سری منبع قدیمی در اینترنت وجود دارد و همچنین یک سری منابع جدیدی هرروز به اینترنت اضافه می شوند، در کنار این موضوع ، استفاده از هوش مصنوعی را بهتر فرا بگیریم ، مثلا اگر محتوای یک سایت انگلیسی زبان برای ما جالب است می توانیم از امثال هوش مصنوعی برای کمک در ترجمه یا درک موضوع یک مقاله استفاده کنیم. 

همین موضوع را در جنبه های مختلف زندگی بایستی اعمال کنیم، به طور مثال در بحث امور هنری نیز جامعه ما یک جامعه سطحی نگر شده است. در جنبه های اصلی هنر که شامل فیلم و موسیقی هستند نیز بایستی این مورد جستجو گر بودن را در زندگی روزمره تزریق کنیم ، یک مثال از وضعیت فعلی می تواند ترانه های ساده و بعضا بدون خط موضوعی باشند که ترند های ما هستند،  درست است که انسان به هر مدل محتوا برای گذران زندگی نیاز دارد ولی نه اینکه انقدر در محتوای سطح پایین غرق شویم که نتوانیم محتوای خوب را از بد تشخیص دهیم. 

از اینستاگرام خود بکاهید ، به وبگردی خود بیفزایید. اینترنت فقط اینستاگرام نیست .

برچسب :

ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)