وردپرس یا یک CMS اختصاصی ؟

بهروز فیض
توسط:
0

 موضوع اینکه من یک سایت می خوام ولی سایتی که تحویل میگیرم کد نویسی است یا وردپرس است، مسئله تمام نشدنی در جوامع در حال رشد و حتی توسعه یافته است. 



در این پست سعی می کنیم کمی در این زمینه به توسعه آگاهی شما که جستجو کردی و به این پست رسیدی کمک کنیم. می خواهیم ببینیم وردپرس خوب است یا یک CMS اختصاصی ؟ 

شما وقتی می خواهی از فناوری روز ارتباطی استفاده کنید ، دنبال خرید یک گوشی می روید، این تلفن همراه شما با یک سیستم عامل اندروید یا iOS عرضه می شود. شما با توجه به بودجه خودتان یک راهکار از میان محصولات سامسونگ ، اپل ، شیائومی و ... انتخاب می کنید. این انتخاب شما مثل انتخاب وردپرس در مقابل یک CMS اختصاصی می ماند. چرا که در یک CMS اختصاصی ، شما وقتی می خواهید برای راهکار ارتباط با دیگران یک گوشی خریداری کنید بایستی یک تیم تحقیق و توسعه ایجاد کنید تا برای شما یک گوشی اختصاصی طراحی کند، سیستم عامل اختصاصی ، امنیت و ... ، همگی خاص شما طراحی و اجرا می شوند. 

وقتی شما یک CMS اختصاصی می خواهید ، باید بدانید که مصرف آن برای چه چیزی است؟ CMS اختصاصی یا به زبان ساده تر ، اینکه یک پروژه نرم افزاری خاص شما کد نویسی شده باشد برای زمانی کاربرد دارد که شما می خواهید یک پلفترم طراحی کنید. این پلتفرم محصول شماست و نیازمند استخدام چندین برنامه نویس هستید و می خواهید پز محصول خودتان را به رقبا بدهید. چیزی شبیه به دیجی کالا ، دیجی کالا چون توانمندی مالی دارد و یک شرکت نرم افزاری است می تواند یک CMS اختصاصی برای مدیریت فروشگاه آنلاینش داشته باشد. صدها نیروی برنامه نویس هرروز سر کار می روند تا ویژگی های دیجی کالا را بهبود ببخشند و همچنین امکانات جدید به آن اضافه کنند. 

آیا شما برای کسب و کار خود می خواهید تیم برنامه نویسی داشته باشید؟ 

کسب و کارهای کوچک نیازی به داشتن تیم برنامه نویس ندارند چرا که برای نیاز آنها ، راه کارهای آماده بی شماری وجود دارد که تا یک سطح خاصی روندها را ساده سازی می کنند. وقتی شما مثلا یک لباس فروشی دارید و می خواهید فروشگاه آنلاین خودتان را راه اندازی کنید دیگر نیازی ندارید که مثلا از صفر کار ، یک تیم برنامه نویس استخدام کنید و سالیانه حقوق و دستمزد به آنها بدهید تا برای شما یک فروشگاه آنلاین لباس طراحی کنند، نیاز شما به فروشگاه قبلا هزاران بار جواب داده شده و شما لازم است از راهکارهای موجود یک راهکار که بتواند به بیشترین میزان ممکن کار شما را اتوماسیون کند ، انتخاب کنید. حالا این راهکار می تواند open cart باشد یا وردپرس . بعد از انتخاب راهکار بایستی امکانات آن را با تیم برنامه نویس صحبت کنید. 

امثال وردپرس یا اوپن کارت ، نیز نیاز به برنامه نویسی دارند ولی شما را از داشتن نگرانی پیرامون مسائل ساده ای مثل امنیت ، بروز رسانی خودکار توسط جامعه جهانی و پشتیبانی بی شمار از خدمات سایر سرویس دهندگان راحت می کند. 

مثلا اگر یک CMS اختصاصی داشته باشید و کسب و کارتان رشد کند، احتمالا برای اینکه از نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری بخواهید استفاده کنید بایستی برای آن نیز کلی هزینه جانبی توسعه انجام دهید. چرا که راهکارهای موجود همکاران سیستم یا امثالهم برای سیستم شما هیچ پلاگین آماده ای ندارند. 

مزایای وردپرس کدامند؟

وردپرس به دلیل اینکه یک پروژه متن باز است توسعه دهندگان بیشماری دارد و هرروز در حال بروز رسانی و اضافه کردن امکانات جدید است. پروژه مشابه وردپرس، لینوکس است ، دنیای لینوکس نیز متن باز است، در یک دنیای متن باز می توان رشد کرد. در محیط های بسته ، هم مشکلات امنیتی بالاتر است و هم بروز رسانی ها کند تر هستند. همچنین پروژه های بزرگی مثل وردپرس امکانات اتصال به سایر سیستم ها را راحتتر پشتیبانی می کنند ، از اتصال به نرم افزار حسابداری گرفته تا اتصال به درگاه بانکی و سیستم پیامکی ، همگی در وردپرس بسیار ساده تر هستند. 


ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)